Sushi med avocado og peberfrugt

Nemt
20 min
 En hurtig sushihotter - spar tid ved at undlade at skære den ud, men spis den istedet som en håndholdt hotter og dyp den i din yndlings dip. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
4 ark nori tang
2 dl sushiris
1 avocado i skiver
1 rød peberfrugt i strimler
2 gulerødder i strimler
1 tsk risvineddike
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisning på pakken.

Lad risene køle helt ned og vend dem med risvineddike og salt.
Fordel risene på nori tang arkene, men stop ca. 1 cm. fra kanten længst fra dig.

Fordel fyldet i enden tættest på dig, drys med sesamfrø og rul dem stramt sammen.

Luk rullen ved at dyppe en finger i koldt vand og kør den henover tangen uden ris.

Spis rullerne som en sushidog og dyp dem i fx tamari.