Tre hurtige tapas: bagte peberfrugter, rejer og æg

Nemt
25 min
 Mit bud på tre små tapas retter, der pynter og er lette at lave og at spise ikke mindst. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 pose store tigerrejer
3 fed hvidløg
3 rødepeberfrugter
12 træspyd
Olivenolie
Salt og peber
Timian

Til æggene

10 æg
Æggemouse
Sorte oliven uden sten
Dild
Lidt peberfrugt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Start med at marinere rejerne i en blanding af olie og presset hvidløg. Sæt tre rejer på et spyd og drys dem med salt, peber og timian og stil dem i køleskabet mens de andre tapas laves.

Skyl peberfrugterne, og læg dem på et stykke bagepapir. Vend dem i olie og salt, og bag dem i ovnen ved 190 grader indtil de er møre, gerne lidt sorte på toppen. Steg rejerne i en lille smule olie på en pande til de har taget lidt farve og er varme.

Fyld de halve æg med æggemousse og pynt dem med oliven, peberfrugter og dild, så de ligner små kyllinger.