Tunmousse med cremefraiche og sriracha

Nemt
10 min
 Tunmousse er en klassiker, som de fleste kan lide. Den er nem at bikse sammen inden man får gæster på besøg og så kan man tilføje en hulens forskellige ingredienser, alt efter hvad man er til. Hvis man ligesom mig, kan lide at den er lidt spicy, så kan man tilføje f.eks. sriracha sauce, men er helt op til en selv. Mulighederne er uendelige! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
2 dåser tun i vand
1 dl cremefraiche
1 spsk citronsaft
1 fintsnittet rødløg
1 forårsløg
1 spsk sriracha
1 grøn peberfrugt
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Hæld vandet fra tunen og kom den i en skål.

Findel tunen med en gaffel og tilsæt cremefraiche, citronsaft, salt og peber.

Tilsæt de sidste ingredienser. Rør det hele sammen, smag til med salt og peber.

Kom moussen i en postejform eller skål og lad hvile tildækket i køleskab et par timer.