Vandmelonsalat med feta og pinjekerner

Nemt
15 min
 Kombinationen af vandmelon og feta er efterhånden en sommerklassiker hos mange - og det er til at forstå. Den læskende og søde melon er nemlig i det bedste selskab med den cremede, salte feta. Her får du salaten i ny forklædning, perfekt som en imponerende forret. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
5 personer
30 g pinjekerner
1 stor vandmelon
50 g rucola
100 g feta
1 spsk balsamicoeddike
2 spsk olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side.
 Skær vandmelonen ud i 2-3 cm brede skiver på langs med en stor kniv. Find de største og pæneste skiver, og gem enderne og resten af melonen i køleskabet til et andet formål.

Brug en mindre kniv til forsigtigt at skære skallen og det hvide kød af hver vandmelonskive, og placér dem derefter på hver sin tallerken. Pensl skiverne med balsamicoeddike og olivenolie, og kværn salt og peber over.

Skyl og slyng rucolasalaten, og fordel den på melonskiverne. Smuldr fetaen over i mindre stykker, drys med pinjekerner og servér.