Fiskefilet uden fisk

Ligetil
30 min

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
300 g tykke persillerødder eller pastinakker (skæres i 1 cm tykke skiver)
2 dl kikærtemel
2 dl vand
1 fed hvidløg, fintrevet
1 tsk sød paprika
1 tsk urtesalt
0.5 tsk karry
0.25 tsk hvid peber
1 nip røget paprika (kan undlades)
Glutenfri rasp eller fuldkornsrasp til panering

Remoulade

3 spsk fin piccalilly
2 spsk vegansk mayonaise
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.

Skær persillerødderne i skiver, læg dem på pladen og bag ved 200 grader i 10 minutter.

Rør kikærtemel sammen med hvidløg, krydderier og vand til en tyk pandekagedej.

Dyp de bagte persillerodskiver i dejen og derefter i raspen.

Placer de panerede skiver på bagepladen. Bag fileterne i ovnen i 10 min.

Fileterne kan også steges på en medium varm pande, her bliver de endnu mere sprøde.

Rør alle ingredienserne til remouladen sammen.

Server de veganske fiskefileter på rugbrød, toppet med remoulade og citron.