Wok med rejer, spidskål og squash

Ligetil
30 min
 Dette er en supernem og hurtig hverdagsopskrift, som man kan lave med det, man lige har i køleskabet, og så er den rigtig god at have med på studiet eller på arbejde dagen efter. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 lille spidskål
1 lille squash
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
0.5 lime (saften)
1 cm frisk ingefær
0.25 rød chili, finthakket
3 spsk sojasauce
1 pose store rejer
1 håndfuld friske korianderblade
1 lille pose cashewnødder
1 portion ris eller nudler
Smagsneutral olie til stegning
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Start med at rense og snitte grøntsagerne. Chili og ingefær snittes fint.

Varm olie op på en pande og svits chili og ingefær med optøede rejer. Læg rejerne fra i en skål.

Svits resten af grøntsagerne i panden og tilsæt sauce og limesaft. Vendes med kogte ris eller pasta og de stegte rejer.

Serveres med friske korianderblade og cashewnødder.