Wok med sur-sød sauce

Nemt
25 min
Verdens letteste hverdagswok fyldt med grøntsager, farver og smag!

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
1 rødløg
2 fed hvidløg
2 cm ingefær
1 spsk kokosolie
0.25 rødkålshoved
1 broccolihoved
4 forårsløg
1 dl. cashewnødder
1 spsk sesamfrø

Sauce

2 spsk soya
1 spsk ketchup
0.5 sriracha
1 spsk agavesirup
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit rødløget i både og snit hvidløget og ingefæren fint.

Snit rødkålen, broccoli og forårsløg groft.

Varm kokosolien i en wok, og svits løg, hvidløg og ingefær i et par minutter.

Tilsæt rødkål og broccoli til wokken og lad grøntsagerne svitse i et par minutter, imens nudlerne koges efter anvisningen på pakken.

Bland ingredienserne til saucen og hæld dem på wokken sammen med cashewnødder, forårsløg og de færdige risnudler.

Wok det hele i 1-2 minutter, til alting er dækket af saucen og broccolien er mør men med bid.

Server toppet med sesamfrø.